Behandlinger

Book en tid

BehandlingerFodbehandling

Luksus Fodbehandling (90 min.)
750,-
- Ca.75-90 minutters fodbehandling. - Dejlig varmt fodbad med beroligende og velduftende fodbadesalt. - Klipning, oprensning og tilretning af dine negle. - Beskæring af hård hud. - Saltskrub & peeling af fødderne. - Plejende og beroligende Fodmaske. - Afsluttende med negleolie, fodcreme og en let massage af fødderne.

 
Alm. fodbehandling (45 min.)
500,-
Fodbad med æteriske olier. Klip og slibning af negle Beskæring af hård hud/ligtorne Behandlingen afsluttes med lækker creme/negleolie Vejledning, altid med fokus på dine fødder.

 
Udvidet fodbehandling (60 min.)
600,-
Samme som almindelig fodbehandling, men med mere tid, der startes med et afslappende fodbad. Negle klippes, rettes til, slibes og renses op. Fortykkede negle eller neglesvamp behandles og slibes til. Beskæring af meget hård hud/ligtorne foretages. Behandling af revnede hæle høre også ind under denne fodbehandling. Behandlingen afsluttes med lækker creme og negleolie. Under behandlingen modtager du vejledning om pleje, med fokus på dine fødder.

 
Fodbehandling - ny kunde. (60 min.)
590,-
Bemærk at der opkræves 90,- i journaloptagelse ved første besøg i klinikken. ialt prisen bliver 590,- Fodbad med æteriske olier. Negle klippes, slibes, renses og tilrettes hård hud og evt. ligtorne beskæres. Afsluttes med negleolie og fodcreme.

 
Mini fodbehandling (30 min.)
380,-
Enten negleklip behandling eller beskærelse af hård hud.

 
Delbehandling (15 min.)
280,-
partiel behandling, eks. en nedgroet negl el. beskærelse af én ligtorn.

 
Shellac CND (30 min.)
250,-
CND Shellac den profesionelle lak der giver de smukkeste lakeringer med høj glans og lang holdbarhed.

 
Fjernelse af shellac (0 min.)
80,-
Fjernelse af shellac på tåneglene.

 
Behandling af fodvorte (30 min.)
1100,-
Indeholder 2 behandlinger og et eftersyn. (30 min.) Verrutop - Et effektivt middel til behandling af vorter. Der skal gå mindst 7 dage før næste behandling. Hjemme skal man vaske den behandlende vorte med alkohol 2 gange dagligt (udleveres af klinikken) for at øge effekten af udtørringsprocessen af vorten.

 
Indlæg fra 900,- (30 min.)
900,-
Indlægs Såler fra 900,- ved flere påsatte komponenter er der tillæg. Forundersøgelse skal bookes i sammenhæng med denne ydelse. Når du møder til aftalen, må du meget gerne medbringe flere par sko. Skoene må gerne være stabile og med fast hælkappe samt have snøre lukning så der er plads til de kan øge i volumen. Vi glæder os til at se dig.

 
Forundersøgelse Indlæg (30 min.)
395,-
Forundersøgelse før indlægs-sålerne laves. Her laves ledtest af alle fodens led, gang analyse og en snak om symptomer samt evt. sygdomshistorie. Opmåling af fod og tilpasning til sko. Medbring: skoene som indlæggene skal være i. Ved online-booking skriv gerne sko str i notat.

 
Alm. neglelak (tillæg til alm. fodbehandling) (0 min.)
120,-
lakering af neglene med alm. neglelak. findes i mange flotte farver.

 
Journaloptagelse (0 min.)
90,-
Ved din første behandling vil der være sat tid af til journaloptagelse, husk det gule sygesikrings kort, journalen tager udgangspunkt i dig og dine fødder. Vi fører elektronisk journal, og er vi er underlagt tavhedspligt så dine oplysninger er fortrolige.

 
Vejledende konsultation (15 min.)
275,-
Vejledende konsultation - har du ømme fødder, kan du bestille et fodtjek og få råd- og vejledning om f.eks fodtøj, fodøvelser, aflastninger, fodterapi og indlæg som kan hjælpe dig til sunde fødder. Fødderne kan være årsag til gener i f.eks knæ, hofte og ryg.

 

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System