Praktisk information

Book en tid

Praktisk information


En statsautoriseret fodterapeut har gennemført en godkendt uddannelse og opnået autorisation fra sundhedsmyndighederne i Danmark. Autorisationen betyder, at fodterapeuten har de nødvendige faglige kvalifikationer og kompetencer til at behandle og pleje fødder på en sikker og professionel måde. De kan hjælpe med forskellige fodrelaterede problemer som fodsmerter, negleproblemer og hudlidelser. Det er altid en god ide at søge hjælp fra en statsautoriseret fodterapeut for at sikre kvalitetsbehandling af dine fødder.

Hvorfor gå til en fodterapeut? Det er vigtigt at have sunde fødder af flere grunde! Fødderne bærer os gennem hele livet og spiller en afgørende rolle i vores mobilitet og velvære. Her er nogle grunde til at holde fødderne sunde:

1. Smertefri bevægelse: Sunde fødder giver os mulighed for at bevæge os uden smerte eller ubehag. Det gør det nemmere at udføre daglige aktiviteter og nyde fysisk aktivitet.

2. Forebyggelse af problemer: Ved at holde fødderne sunde, kan vi mindske risikoen for forskellige fodproblemer som ligtorne, nedgroede negle, svamp, og fodsår. Regelmæssig fodterapi kan forebygge disse problemer.

3. God holdning og balance: Fødderne spiller en vigtig rolle i at opretholde en god holdning og balance. Sunde fødder hjælper med at fordele kropsvægten korrekt og reducerer risikoen for fald og tilskadekomst.

4. Generelt velvære: Når fødderne er sunde, kan vi gå og stå i længere tid uden ubehag. Dette bidrager til vores generelle velvære og livskvalitet.

Husk, at en statsautoriseret fodterapeut kan hjælpe dig med at holde dine fødder sunde og plejet. Det er vigtigt at give dine fødder den opmærksomhed, de fortjener.

TilskudsmulighederKlinikken har ikke ydernummer og der ydes derfor ikke offentlig tilskud til behandlinger på klinikken.

Sygeforsikring DanmarkMedlemmer af gruppe 1 og 2 kan få tilskud til fodbehandling, indlæg og bøjlebehandling.

Medlemmer i gruppe 5 kan få tilskud til indlæg.

– Klinikken indberetter direkte til Sygeforsikring Danmark.

Læs mere om tilskud fra Sygesikringen Danmark via www.sygeforsikringdanmark.dk

SundhedsforsikringerNogle sundhedsforsikringer giver tilskud til fodterapi, det er værd at undersøge om din sundhedsforsikring yder tilskud.

Nogle forsikringsselskaber kræver dog, at du har henvisning fra lægen. Spørg dit forsikringsselskab.

HelbredstillægEr du pensionist, har du mulighed for at søge om udvidet helbredstillæg hos din kommune - spørg hos din kommune om ansøgning til tilskud til fodterapi.

Vi har som statsautoriseret fodterapeuter journalpligt. Journalen er et vigtigt redskab til at kunne planlægge og dokumentere behandlingen. Vi er forpligtet til at føre journal jf. "Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler". Oplysninger i journalen er fortrolige, og man er som fodterapeut underlagt tavshedspligt, jf. Sundhedsloven.

Klinikken benytter online patientjournal via CBIT, hvilket sikre at alle patientoplysninger, er forsvarligt opbevaret ifht GDPR.

BetalingKlinikken modtager MobilePay, dankort og kontant betaling.

Der sælges kvalitets produkter i klinikken, fra Allpresan som er en populær fodcreme der er kendt for at være meget fugtgivende og plejende. Den er specielt formuleret til at pleje og beskytte fødderne mod tørhed og revner. Allpresan skumcreme indeholder bl.a. ingredienser som urea og panthenol der hjælper med at blødgøre huden på fødderne. Huden kan ånde gennem cremen og den absorberes hurtigt, så den ikke fedter. Så det er en virkelig win-win situation for dine fødder. Udover mange af Allpresan produkter sælges bambus strømper, silikone aflastninger til fødderne/tæerne, indlæg og produkter fra CND.

Gavekort til fodterapi udstedes, den perfekte gave til en du holder af, passer perfekt til alle lejligheder som: fødselsdagsgave, julegave/mandelgave/adventsgave, jubilæumsgave, firmagave, bryllupsgave, mors/fars dag. Eller bare fordi de er til. Ring gerne i forvejen så vi har det klar til dig.

AfbudspolitikVi værdsætter alle kunder og ser frem til at kunne behandle dig, men for at sikre den bedste service for alle vores kunder, beder vi venligst om, at du giver os besked , hvis du ikke kan overholde en eventuel aftale. Skulle et afbud ske senere end 24 timer før aftalt tid, vil der desværre kunne blive opkrævet et gebyr tilsvarende prisen på behandlingen. Denne politik er sat i værk for at sikre retfærdighed og effektivitet i vores planlægning. Afbud kan ske på telefon 21434041 eller fodterapi.bh@gmail.com


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System